No apps configured. Please contact your administrator.
No apps configured. Please contact your administrator.
A password will be e-mailed to you.

Share with:


Midis gjithë makinave të prodhuara dhe autentike të kontinenteve të ndryshme, ato amerikane njihen së tepërmi për zhurmën aq unike të motorrave V8.

Fatmirsisht, kompanitë e prodhimit të makinave kanë mundur ta ruajnë traditën dhe në mesin e turbove të reja, por edhe makinave elektrike, ato kanë mundur ta mbajnë shpirtin ene gjallë.
Në vitin 2015, 2 vite pas daljes në treg të Corvette C7 Stingray, u shfaq modeli Z06. Një makinë, që ende vlerësohet për shumë faktorë.
Ndryshe nga kolegët dhe koleget, ajo është e paisur me një motorr 6.2L V8 supercharged, i aftë të prodhojë 650 kuaj fuqi.
Ajo çfarë e diferencion tjetër këtë makinë nga rivalët, është fakti se në makinat e segmentit të vet, është ndër të vetmet që ofron si opsion edhe një kambio manuale, aq shumë të munguar. Por as zhurma e motorrit stock nuk ngelet pas.
Po sikur të kerkojmë pak më shumë nga makina?

Share with:


protire