Share with:


Doni të mësoni si të ndëroni kandelet në makinën tuaj, apo dhe shumë më tepër. Kanali i youtube i ChrisFix ju ndihmon shumë për këtë gjë, teksa kjo video është specifikisht për kandelet.

ChrisFix jo vetëm që ju meson si të hiqni dhe zëvendësoni kandelet, por gjithashtu shpjegon se cila kandele janë më mirë për llojin e makinës tuaj, si ti masni kandelet dhe kur mund ta kuptoni që një kandele duhet ndërruar. Gjitahshtu jep këshilla për ndrimin dhe riparimin e bobinave dhe fijeve. Kjo në një video të vetme që ne ju ftojmë ta ndiqni.

Share with:


protire