Share with:


Seria S e Mercedes Benz mund të konsiderohet një nga makinat më luksoze dhe më të mira në botë, por asgjë sështë perfekte. Për të prodhuar S-në e ri në fabrikat e reja të Mercedes Benz në Gjermani, janë investuar më shumë se 730 milion euro nga Daimler dhe përseri një nga modelet më të shtrenjtë të tyre po tërhiqet pas në fabrikë.

Më shymë se 1400 njësi të shitura janë raportuar me probleme në sistemin e drejtimit, një sistem kyç në ngarjen e makinës. Të gjitha këto makina janë thërritur tek koncesionari më i afërt për tu rregulluar, sigurisht pa kosto ekstra. Mercedes shpjegon se grushtet dhe paralelet mund të mos jenë shumë të përshtatshme për të duruar stresin e ngarjes në një makinë si S Class, ndaj dhe kanë dhënë probleme. Këto probleme janë kritike duke qënë se Benz-i pretendon të hedhi së shpejti në treg dhe versionet hibride të S63e dhe S73e, teksa versioni me V12 do të jetë i pranishëm vetëm nën emrin e Brabus.

Share with:


protire