Share with:


Në të gjithë sagën e Fast Furious, ai i Tokyo Drift qëndron vecmas. Për shumë adhurues makinash është i preferuari i tyre. I xhiruar në Japoni, ai tregon dhe zanafillën e driftit si edhe zhvillimin e kulturës së motorsportit të atyre kohëve, një realizim super i mirë, sigurisht përvec disa gabimeve teknike.

Marrim një rast të thjesht psh, kur adoleshenti tipik i gjimnazit me Viperin e kuq kabrio shprehet se Viper i tij mund të arrinte 60mph për 4.3 sekonda, kur sipas specifikimeve teknike ai i arrin për vetëm 3.9 sekonda, jo se është ndonjë problem i madh por pse ti heqësh Viperit sekonda të vyera. Apo skena e driftit, kur shef pafund 18 vjecar me makina super të shtrenjta të ndërtuara për drift, seriozisht? Ku i kemi pas këto lekë kur kemi qënë 18 vjec.

Ndiqni videon për listën e plotë.

Share with:


protire