No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Sigurisht e rrezikshme. Por marshat manual janë një kënaqësi shtesë në pistë, sidomos në një Ferrari 360.
Ky Ferrari 360 Challenge është në fakt i konvertuar në një kamio manuale nga Modificata. Wshtë teknikisht një makinë garash, edhe pse plotësisht legal për të ecur në rrugë. Pjesën e parë, mund të kuptoni nga zhurmat e mrekullueshme që lëshon, për të cilat Ferrari është goxha i famshëm.

Kjo video e postuar në Instagram para ca kohësh e tregon makinën teksa shkon në limitet e saj në pistën e garave të Palm Beach pas një dite të mirë me shi. Të bën të buzëqeshësh dhe të të rrahë zemra shpejt edhe duke e parë në video.

Share with: