Kështu duket “shoferi mesatar” për çdo markë makine sipas AI

Share with:


Dikush ka perdorur një inteligjencë artificiale per të krijuar shoferin ‘tipik’ për një grup të caktuar makinash dhe ka shumë te cileve nuk u pëlqen rezultati.

Tani për tani duket sikur AI është lodra e preferuar e internetit dhe njerëzit e kanë përdorur atë për të krijuar fotografi të asaj që kompjuteri mendon se janë njerëzit stereotipikë.

Programi i AI madje i ka vendosur makinat në “habitatin” e tyre. Disa mendojnë se këto fotografi jane shume te sakta, por disa të tjerë kanë argumentuar se AI “ia ka futur kot”.

Share with:


protire