No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Facelifti i BMW M4 me supriza te reja

Share with:


Për herë të parë, një M4 vjen në versionin Cabrio. Ndryshimet e tjera duken të jenë të vogla, por ka pak më shumë fuqi nën kofano.

Ajo mban të njëjtën sasi kamuflazhi në pjesën e përparme dhe të pasme si prototipet e tjera të Serisë 4. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë se M4 do të ketë të njëjtat përditësime. Detajet e mbulesës së poshtme ngjajnë shumë me modelin aktual me të gjitha ventilimet dhe këndet e kundërta, por mund të ketë një pamje më agresive të ngjashme me M4 CSL. Në foto shohim fenerë pak më të vegjël, një veçori e përbashkët me Faceliftin e Serisë 4. Grila duket e njëjtë, për mirë ose për keq.

Sa i përket ndryshimeve nën kofano, nuk presim ndonjë fuqi të re. Jo se I6 i tanishëm me turbo dyfishtë nuk është tashmë një bishe me 543 kuaj fuqi të ofruar në modelin CSL.

Ky mjet testimi i kamufluar lehtë duket gati për prodhim. Modelet M4 të vitit 2024 janë tashmë në konfiguruesin e BMW-së, që do të thotë se ky është të paktën një automjet i vitit 2025. Kjo do të thotë që një debutim zyrtar mund të ndodhë në fund të këtij viti, ose më shumë gjasa, në fillim të vitit 2024

Share with: