No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Porsche Cayenne, që në krijimin e saj, ka qënë e pozicionuar në treg si një SUV udhetimesh apo nje SUV Ekzektutiv.

Por sido të jetë punë, është përsëri një SUV, një makinë me e lartë nga toka, aftësi off road të së cilës, shpesh janë në pikëpyetje.
Cayenne në fakt gjithmonë është “diskriminuar” dhe kurrë nuk është përmendur për terrene të tilla, kjo ndoshta për shkak të historisë së markës.
Por disa persona vendosën ta vënë në provë atë, duke provuar të kalojnë disa terrene të vështira, duke nxjerrë nga balta një makinë tjeter, apo edhe duke bërë një garë drag me një Jeep!
Pamjet vijojnë si më poshtë:

Share with: