PORSCHE SINGER DLS ME 700 KUAJ-FUQI

Share with:


Singer ka bërë një rrugë të gjatë në misionin e tij per te vene ne jete imagjinaten e saj me Porsche 911. Dikur, veprat e SInger ishin kryesisht një bashkim i elegancës dhe ekstremit të viteve ’60.

Singer DLS Turbo është një ri-interpretim modern i garuesve të qëndrueshmërisë Porsche 934/5 nga vitet 1970.

Bazuar në 911-të e gjeneratës 964, makinat më të fundit të Singer të prodhuara me porosi prezantohen me një trup të gjerë me fibër karboni, motorr flat-six me 3.8 litra, biturbo dhe 700 kuaj fuqi dhe kambio manual.

Si gjithmonë, Singer është shumë i kujdesshëm për të theksuar se nuk është një prodhues si RUF ose Alpina, por thjesht kërkon të rimendojë se cili mund të jetë Porsche 911 ideale . E themeluar në vitin 2009, kompania tani ka rivalë të shumtë, por gjithashtu ndoshta nuk ka konkurrencë të vërtetë. Në botën klasike të 911 ku kostoja nuk është problem, një Porsche e Singer është standardi që të tjerët përpiqen të arrijnë.

Share with:


protire