Share with:


Kemi pare shume BMW X6M,te cilat te habisin me performancen e tyre,duke marre parasysh madhesin dhe peshen te cilen ato kane.Te njejten gje mund te themi dhe per ML63 AMG,edhe pse SUV,eshte nje makine me nje performance habitese.Por cfare ndodh neqoftese I modifikon keto dy makina?Disa Ruse kane marre iniciativen per ta bere kete cmenduri realitet,duke I modifikuar te dyja keto makina dhe duke I vene ato koke me koke ne nje gare drag.X6M del nga fabrika me 567HP dhe ne kete video eshte modifikuar totalisht duke e cuar fuqine ne 850HP,ndersa Mercedes Benz ML63 AMG ka 525HP nga fabrika,por ne kete rast ajo eshte modifikuar ne 900HP.Nje perplasje e vertet Titanesh me vetem nje fitues.Per me teper shikoni videon.

Share with:


protire