2023 BMW m4 competition ME 503 KUAJ-FUQI

Share with:


Si versioni me dy dyer i sedanit M3, M4 ka nivele të larta komoditeti, luksi dhe përdorshmërie në jetën e përditshme—dhe një sedilje të pasme mjaft të gjerë nëse ju nevojitet.

Fuqia dhe kontrolli janë dy fusha ku BMW M4 shkëlqen. M4 standarde vjen me lëvizje me rrota të pasme, një kambio manuale me gjashtë shpejtësi dhe një motor të zjarrtë 473 kuaj fuqi me biturbo me motorr i6; Modelet M4 Competition kanë 503 kuaj fuqi. Të dy modelet mund të kenë një kambio automatike opsionale me tetë shpejtësi, i vetmi transmision i shitur me sistemin opsional xDrive me AWD.

Ekziston edhe një version i ri “i egër”, M4 CSL me 543 kuaj fuqi që eliminon sediljen e pasme për të kursyer peshë. Një numër i lartë i mënyrave të drejtimit që kontrollojnë konfigurimin e fuqisë dhe shasisë e komplikojnë gjetjen e një konfigurimi me të cilin jeni të kënaqur. Përvec ketij detaji, M4 është një automobil i veçantë. Shumë fuqi, tonelata çift rrotullues dhe një transmetim manual i disponueshëm na kujtojnë atë që i bëri makinat M kaq të mira shumë kohë më parë.

Çfarë ka të re për vitin 2023?

BMW shton modelin CSL me numër të kufizuar të fokusuar në pista në linjën M4 të kompanisë bavareze. M4 CSL fiton 40 kuaj mbi M4 Competition – për 543 kuaj fuqi – dhe humbet 100 kg në krahasim me versionin Comp. Një pjesë e kësaj përpjekjeje për reduktim masiv sakrifikon sediljet e pasme të coupes. Kursime të tjera në peshë vijnë nga një sistem shkarkimi titani; çati dhe bagazh me fibër karboni; sedilje të lehta me fibër karboni; dhe frenat qeramike me karbon. Shumë nga pjesët e amortizimit janë zëvendësuar me pjesë më të ngurtë, duke përfshirë kembet e motorit dhe kambios.

Kete makine mund ta beni tuajen duke filluar nga 75.695 dollare.

Share with:


protire