No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Fati i keq i mungesës së theksuar të motorsportit në vendin tonë, i bëjnë qeflinjtë ti shohin akoma me më shumë admirim pamjet foto apo video nga pista të ndryshme nëpër botë.

Pista e Monza-s, e vendosur në veri të qytetit të Milanos në Itali, më pak se 1000 kilometra larg nga kryeqyteti i Tiranës, është vendi ku ndër të tjera, zhvillohet edhe Çmimi i Madh i Italisë të Formula 1. Ajo është ndërtuar në vitin e largët 1922, dhe është e gjatë rreth 5.8 kilometra, por për shkak të karakteristikave të saj si fakti që është një nga pistat më të shpejta, shpesh ajo duket më e shkurter se kaq.
Dikush montoi një kamera në një Porsche 991 GT3, dhe na dhuron pamjet spektakloare të cilat vinë si më poshtë.

Share with: