Share with:


Shumë prej nesh kanë një ose disa makina për të cilat ëndërrojmë ditë e natë, dhe në disa raste ia arrijmë qëllimit pjesërisht ose tërësisht.

Por një koleksion i tillë makinash rrallë është parë apo edhe dëgjuar ndonjë herë.
Duhet t’a pranojmë, Jay Leno është një nga koleksionistët më të mëdhenj të makinave, por është edhe dikush tjetër që ia vlen të diskutohet.
Pagani Huayra, Ferrari LaFerrari, Ferrari 488 GTB, Ferrari F12, Koenigsegg Agera R, Lamborghini Aventador, Porsche 918 etj. janë disa prej makinave që do kemi mundësi të shohim në videon e mëposhtme. Të gjitha këto të mirmbajtura si vepra arti dhe të pastra si farmaci.
Fjalët janë të tepërta. Shihni videon e mëposhtme për më shumë!

Share with:


protire