No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Sigurisht ajo do të pajiset me një trup më vonë, madje me një ëidebody, por për momentin nuk e ka një të tillë. Chevrolet Corvette C8 është një nga makinat më të përfolura të momentit dhe një nga makinat më tërheqëse në treg. Duke bërë xhiro nëpër Neë York, kjo C8 ka tërhequr shumë vëmendje dhe njerëzit kanë nxituar ti bëjnë foto. Normalisht smund të tërheqësh më shumë vëmendje sesa me një supermakinë të zhveshur.

Video është postuar nga kanali zyrtar i Sigala Designs, një kompani që disenjon bodykit për makina të ndryshme përfshirë këtu dhe Corvette. Ata i kanë ngjitur ksaj C8 emrin Skeleton C8, që do të thotë që ajo skishte as çati, as dyer, as pasqyra, kofano, mbulesën e motorin apo bagazh. Çdo gjë e mbetur është struktura e makinës.

Share with: