Share with:


Të pakta kanë qënë rastet që kemi parë së shumti në internet, kur një ndjekie, përfundon me humbjen e gjurmëve të të dyshuarit.

Një ndjekie tjetër nga dashcam e një makine policie në Çeki është regjisturar, ku duket se si një BMW E36 përpiqet të largohet me shpejtësi në rrugët e lagura, duke kryer manovra me të vërtetë të rrezikshme për të gjithë përdoruesit e rrugës.
Aftësitë e tij me të vërtetë janë për t’u vlerësuar, por siç edhe e lartpërmendëm, ngjarje të tilla zakonisht përfundojnë keq.
Ashtu si rrallë do ndodhte në Shqipëri, një kamion, i mbështetur edhe nga forcat policore bllokon rrugën, dhe, zgjidhje e vetme ishte që shoferi të dorëzohej.
Për më shumë, ndiqni videon e mëposhtme:

Share with:


protire