Share with:


Ajo është një nga makinat më impresionuese të momentit, dhe disa ditë më parë ajo “tregoi veten” në pistën nga e cila vetë është inspiruar, Nurburgring!

Është një rival i drejtpërdrejtë i “komshinjëve” Porsche dhe modelin e tyre GT3 dhe GT3 RS.. Ndonëse shumë gjera janë subjektive dhe varen totalisht nga preferencat individuale, AMG GT-R është me të vërtetë një makinë për t’u admiruar,
Ajo është e konceptuar si një makinë e balancuar për rrugë dhe për pistë. Pra, ajo është perfekte për të udhëtuar, por edhe për të bërë kohë të shpejta. E thënë ndryshe, gjithçka një entuziast i pasur mund të dëshirojë në një makinë të tillë.
Pamjet vijojnë si më poshtë:

Share with:


protire