Share with:


S2000 është platforma e pavdekshme japoneze e cila sa vjen e bëhet më e rëndësishme për automobilizmin botëror, ose ekzaktësisht, për entuziastët.

Pak kohë më parë, postuam një tjetër Honda S2000 me po 400 kuaj fuqi, por, ndryshe nga e para, kjo S2000 vjen e paisur me supercharger, bodykit më të gjerë e shumë modifikime të tjera të cilat mund t’i gjeni në videon e mëposhtme.
Pordhimi i S2000 filloi në vitin 1999, e megjithë kohën që ka kaluar, ajo ende vazhdon të duket shumë e re, çmimi të qëndrojë i lartë, dhe nevoja për motorra të tille të rritet pamase!

Share with:


protire