No apps configured. Please contact your administrator.
No apps configured. Please contact your administrator.
A password will be e-mailed to you.

Share with:


Mclaren as që nuk i afrohet. Edhe pse Mclaren Senna është një nga supermakinat më të shpejta dhe është vështirë të mundet me 790kuaj fuqi nga një motor twin turbo V8 që ka. Janë të pakta makinat që mund të mposhtin një kohë prej 2.8 sekonda në 100km/h, por një nga këto është Mustangu Hoonicorn me 1400 kuaj i Ken Block-ut.

Skuadra Hoonigan mendoi që ishte një ide cool që Block të garonte me Mustangun e tij AWD kundra disa makinave në garë drag, në kuadër të promovimit të lojës Forza Horizon 4. Edhe pse Mclaren Senna, edhe pse nuk është një makinë për rrugë të drejtë, është jashtëzakonisht e shpejtë tek ajo. Por krahasuar me 1400 kuajt e Ken Block, më mirë most ë kishte lëvizur vendit fare.

Senna niset goxha shpejt nga vendi pavarësisht se fuqia e saj shkon në gomat e pasme, por Hoonicorn thjeshtësisht shkëptutet nga vendi. Mund të jetë i ndërtuar për drift, por me atë lloj fuqi dhe fërkimi nuk është habi që mund edhe një supermakinë si Hoonicorn “Mustang.

Share with:


protire