Gymkhana 2022: Edicioni “Florida”

Share with:


Krishtlindja ka ardhur herët për adhuruesit e tymit dhe aksionit, me Gymkhana 2022 që zbarkon me zhurmë. Ken Block është i zënë me djegien e gomave të Audi EV (sigurohuni që të shikoni Electrikhana , nëse ju ka shpëtuar) kështu që, në këtë seri i është lënë Travis Pastrana-s në dorë për të na habitur me një nga videot më të zhurmshme të Gymkhana të bërë ndonjëherë — një avion, një helikopter, varka, një ski, kërcime 265 km në orë dhe shumë momente aksioni.

Është më mirë që ta lëmë videon të flasë vetë. Mjafton të themi se ka plot lëvizje ekstreme, duke përfshirë 360-gradshin rreth një kamioni ndërkohë që bën një ndalesë të zgjatur dhe kapërcim mbi barriera si Subaru 1983 862 kuaj-fuqi.

Sado që ne i pëlqejmë shumë videot klasike të Ken Block, të gjithë elementët e ndryshëm që kemi parë deri më sot bashkohen këtu për të krijuar atë që mund të jetë padyshim Gymkhana më e mirë deri tani…

Share with:


protire