Share with:


Te gjitha modelet McLaren 675LT coupe dhe spider te McLaren jane shitur,por mund te blesh nje te till te perdorur dhe per nje cmim me te shtrenjt,ose mund te flasesh me operacionet special te McLaren. Zera qarkullojn se McLaren po punon me nje koncept te fuqishem,ne te njejten platforme te super serive si 675LT dhe sipas zerave, qe mendohet do te quhet 688HS(HS do te thote High Speed) dhe vetem 25 modele do te prodhohen. McLaren,githashtu ka pohur se ata po punojn me nje projekt te bazuar ne platformen 650S/675LT. Sidoqofte,eshte nje projekt I vecante dhe nuk do te prodhohet ne seri. Persa I perket emrit,akoma nuk eshte arrit nje decision final.Dime qe McLaren ka nje strategji shume agresive dhe te guximshme persa I perket produkteve dhe nje gje te till e ka deklaruar vete CEO I McLaren,Mike Flewitt I cili ka then se “50% e makinave ne te ardhmen do te kene tekologji hibride” ne vititn 2022. Gjithashtu,gjenerata e re e shasis te lehte prej fibre karboni eshte ne ndertim e siper. Prodhimi I 688HS pritet te zbulohet ne muajt e ardhshem dhe zera zyrtare brenda McLaren nuk e kan mohuar kete mundesi, gjtihcka qe na mbetet eshte te presim dhe ti shijojme nga larg…

574344

Share with:


protire