Share with:


Tashmë e dimë se projekti I Gordon Murray është pasardhësi I Mclaren F1, T.50 është drejt përfundimit të zhvillimit të saj. Ajo ka një motor me aspirim natural 3.9L V12 e cila shkon në 12.100rpm.
Gordon me skuadrën e tij testoi motorin me 12 cilindra në dyno dhe bashk me inxhinjerët mundën të simulonin pistën e Circuit de la Sarthe, aty ku zhvillohet Le Mans 24H cdo vit.
Inxhinjerët mundën të simulonin motorin sikur të ishte në atë pistë me xhirot në maximum e gjithashtu ndrimin e marsheve.
Thjesht dëgjojeni dhe mbyllni sytë për ta shijuar në maksimum.
Duke qënë se pas gjith këtyre testimeve të kryera Gordon nuk ka nxjerr të dhena se sa fuqi po prodhoi motori në këtë dyno test, në prezantim u tha se do ketë rreth 654hp dhe 466Nm.
Duhet të presim akoma për të marr informacionet e sakta por mund të themi se do bashkohet në grupin e makinave me zhurmën më të bukur në botë!

Share with:


protire