No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Që një makinë sot të jetë e paisur me Launch Control, nuk është diçka e pazakontë për makinat në të cilat ajo përdoret më shpesh.

Jo vetëm ekzotiket si Ferrari apo Lamborghini, por edhe SUV e shpejtë si BMW X5 M janë të paisura me një të tillë.
Me pak fjalë, ai është një sistem elektronik i cili, duke komanduar pak gazin, i jep mundësinë makinës të niset shpejt sa më butë, duke shmangur xhirimin e gomave.
Për të parë diferencën që ajo bën, po marrim në konsideratë një nga makinat më të shpejta të viteve të fundit, Lamborghini Huracan.
Dy teste, njëri me LC dhe tjetri pa LC do të tregojnë se sa e shpejtë kjo makinë është, dhe se sa diferencë ky sistem bën në nisjet e shpejta!

Share with: