No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Edhe pse nuk ishte aq e famshme sa Subaru, Mitsubishi, Lancia apo Ford, Toyota Celica GT Four arriti të linte gjurmët e veta në botën e rally. Në video shihni GT Four ST205 ose gjeneratën e tretë të Celica e cila është dhe më e famshme. Në 1995 Toyota u bë e famshme për hilen tek kufizuesit e turbos, duke fituar disa kuaj më shumë por edhe një përjashtim nga ËRC deri në 1997.

Toyota Celica GT Four ST205, versioni rrugor, është një nga homoglobimet më të bukura nga historia e Toyota. Edhe Yaris GR i ri, mund të ecë me krenari parallel GT Fours, edhe pse teknologjia ka avancuar dhe Yaris është më i fuqishëm dhe më i lehtë.

Share with: