Share with:


Me plot 2000NM torque nuk është çudi që gomat e tij të shkatrohen nga xhirimet, qoftë dhe në vend. Dodge Viper është një nga makinat më të fuqishme që nga fabrika, por ka gjithmonë njërëz që kërkojnë më shumë. Si psh Nth Moto of Shakopee në Minnesota, që janë të specializuar për ndërtimin e Viper-ave me dy turbo duke prodhuar 1300 kuaj në rrota.

E bukura është se motori është kombinuar me një kamio sekuenciale që mundëson një ndërrim të shpejtë marshash, ndaj dhe gjatë një burnouti ai mund ti ndrojë gjithë marshat pa e ndërprerë atë.

Share with:


protire