Share with:


Shfaqja e fundit nga prodhuesit suedez të supermakinave do ju lëjë pa fjalë. Koenigsegg është padyshim një nga krijuesit më të çmendur të supermakinave dhe ktë e vërteton më së miri kjo video. 1600 kuaj fuqi nga një V8 me dy turbo çlirohen në këtë pistë avionash me burnout dhe drift, diçka që se pret nga një makinë e tillë. Videoja ka bonus dhe disa zhurma të padëgjuara dhe plasje marmitash që do ju kënaqin veshët.

Në fakt me ktë videot Koenigsegg ngacmon adhuruesit në lidhje me prototipet e reja të Jesko-s. Ju rikujtojmë që 125 shembujt e Jesko-s u shitën brenda 2 javëve të prezantimit.

Share with:


protire