Share with:


Te shkelesh rregullat e qarkullimit eshte dicka pothuajse e perditshme ne Shqiperi,por jo ne vendet jashte Shqiperise.Ne video duket qarte se si pronari I McLaren 12C,e injoron komplet tabelen stop,(per ata qe se dine tabela e stop do te thote qe makina duhet te ndaloj plotesisht perpara tabeles dhe me vone te niset perseri).Per fat te keq,injorimi I tabeles I ka kushtuar rende McLarenit pasi ne ate moment,nje adoleshent ka qen duke kaluar vijat e bardha me skateboard dhe nuk I ka pelqyer veprimi I shoferit.Per me shume shikoni videon.

Share with:


protire