No apps configured. Please contact your administrator.
No apps configured. Please contact your administrator.
A password will be e-mailed to you.

Ja si duken perplasje te ndryshme me makine ne “slow motion”

Share with:


Automobile-and-Pedestrian-Collisions-in-slow-motion

Shume shpesh,kemi pare testet e perplasjeve qe makinat e ndryshme bejne para se ato te dalin ne treg,por asnjehere skemi pare perplasje makinash thjesht per qef.Ne kete video do te shikoni nje kolazh perplasjesh,si dhe nje perplasje midis nje makine dhe nje biciklete,e gjitha kjo ne slow motion.

Share with:


protire