No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Për vite me rradhë, Ken Block, piloti amerikan na ka dhuruar shume spektakël me videot dhe aftësitë e tij.

Shumë prej performancave të tij janë teje të vështira, e disa të tjera, për shume profesionistë duken gati të pamundura.
Këtë rradhë, ai vjen në një produksion së bashku me Top Gear, dhe me skena të filmuara në Londër. Jo thjeshtë në Londër, por në disa nga zonat më pikantë, e disa prej tyre të panjohura të Londrës, nën shoqërinë e Matt Leblanc!

Share with: