No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Ka një diferencë goxha të madhe midis një makine të shpejtë në vijë të drejtë dhe një makine të shpejtë nëpër kthesa.

Ndërtimi dhe konceptimi i një makine është tregues i fortë në më shumë se një rast, pavarsisht disa përjashtimeve.
Në rastin konkret, një Porsche 911 GT3 RS, nuk është ndërtuar për të bërë kohë të mira në 1/4, 1/2, apo 1 milje, por për të thyer rekorde cirkuitesh, dhe për të qënë një nga 911 më të ekstrem deri më tani. Por pavarsisht kësaj, një BMW E30 325iX, e aftë të mundë një GT3 RS, është një mjet jo i zakonshëm.
E lindur me 168 kuaj fuqi, por tashmë e fuqizuar nga një turbo, ajo është e aftë të impresionojë shumë njerëz të zakonshëm por edhe modifikues!

Share with: