Share with:


Ferrari F8 Tributo është më shumë një makinë e destinuar për kthesa, por me një motor V8 me plot 710 kuaj nuk është çudi që është shumë i shpejtë dhe në rrugë të drejtë. Në fakt, me një palë goma super të ngjitshme me asfaltin ai është në gjendje të ngrejë pakëz gomat e përparme për të performuar atë që ne e quajmë ëheelie.

Koha më e shpejtë që ai vuri në pistë ishte 10.12 sekonda në shpejtësi 230 km/h që është mëse impresionuese për një makinë me gomat e pasme aktive. Gjë e cila tregon sesa ka ecur përpara teknologjia e launch control-it. Në minutën 8:39 të videos shoferi i Ferrarit kryen një launch control me EPS komplet të fikur dhe F8 pothuajse ngrihet me dy goma në ajër. Ju kujtojmë që F8 Tributo në video është totalisht stock.

Share with:


protire