No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Ju pëlqen fuqia marramëndëse? Atëherë duhet të shihni këtë Dodge Viper me 3100kuaj

Share with:


Ky Dodge Viper i krijuar si një projekt për gara drag është ndërtuar nga Nth Moto of Shakopee, në Minnesota. Edhe pse në pamjen e jashtme nuk iua jep përshtypjen pasi duket shumë stock, është shumë lart të qënurit stock në brendësi. Poshtë kofanos ai ka një motor V10 nga Viper-i i ri, i përforuar për të përballuar dy turbo gjigande. Siç mund ta mendoni, zhurmat që ai lëshon janë jashtëtokësore.

Jo për çudi ajo është pagëzuar me emrin The Juggernaut, dhe është në gjendje të nxjerrë 3103 kuaj dhe 3260NM torque. Numra të çmendur duke marrë dhe parasysh se duket shumë e thjeshtë nga jashtë. Sipas Nth Moto ky Viper ishtë në gjendje të kryente ¼ e miljes në vetëm 7.3 sekonda në 320km/h dhe jo me fuqinë maksimale.

Ndiqni videon orgazmike.

Share with: