No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Sic e tregon dhe kamera e makines,shoferja e Chevroletit ka qene ajo e cila ka pasur fajin ne kete aksident.Pasi te dy shoferet kane dale nga makina,kane filluar duke diskutuar rreth aksidentit dhe shoferja e Chevroletit,ka thene pa nguruar se nuk ka qene faji I saj.Edhe pse ajo mohon fajin,videoja e tregon me se miri qe edhe pse e ka pare makinen duke u afruar,ajo ka tentuar te futet ne korsi pa marre parasysh pasojat.Veprime te tilla,I kemi pare dhe ne Tirane nga shofere femra dhe disa prej tyre,kane pasur te njejtin perfundim.Prandaj manovra te tilla,duhen shmangur.

Share with: