Share with:


Pak kohë më parë pamë një djalosh i cili arriti t’i shpëtojë policëve me scooter-in e tij. Por dikush  e ka çuar situatën në një tjetër nivel.

Ndryshe nga rasti i parë, këtë herë ndjekia përshin një motorr më të madh, dhe, policë në helikopterë.
Është normale që ndjekiet nga ajri janë më frytdhënëse për më tepër kur është duke u ndjekur një mjet motorrik i cili, në shumicën e rasteve do të përdori dritat e mjetit për të shmangur përplasjet fatale.
Por ka edhe menyra të tjera, pavarsisht se policët në video, mund të duken pak pasivë.
Ndiqni videon e mëposhtëme për më shumë:

Share with:


protire