Share with:


Kemi postuar edhe raste të tjera ndjekiesh, por, kjo që do tiu tregojmë tani, është pak sa e pazakontë…

Është e pazakontë për vetë faktin se është disi e rallë që ti shpëtosh ndjekies së policisë, për më tepër kur ti je duke i dhënë një scooter-i, dhe policia është e paisur me motorrët e patrullës të cilët janë posaçërisht të bërë për raste të tilla. Por, kur i njeh mirë të gjitha “vrimat” e zonës dhe kur (me sa duket) banon në një zonë të tillë, është në avantazhin tënd gjithçka.
Video bëhet akoma edhe më pikante që në momentin që djaloshi bie nga motorri, e megjithatë, arrin të ringrihet e ti shpetojë policëve!

Share with:


protire