No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Ndoshta vegla më e çuditshme në gjithë botën e veglave, por nëse diçka funksionon kujt i bëhet vonë. Larry Kosilla, një detajues profesionist si dhe pronar i një kompania detajimi boje, tregon si mund të përdorësh një vegël kaq të çuditshme.

Ai tregon se një nga veglat që ai përdor gjerësisht dhe është nga më të mirat është ngjyruesi i Loew-Cornell por është një “laps” që kërkon gravitet që të punojë që do të thotë që duhet ta shtypësh bojën që të ngjisë, duke ulur kshu saktësinë. Kështuqë ai kaloi në një mjet më rrethanor.

Një gjilpërë ose shiringë mund ta bëjë punën më së miri për sa i përket lyerjes me detaje. Ajo ka pistonin shtytës që mund të përdoret me forca të ndryshme për të ngjitur bojën në bazë të sasinë dhe shpejtësisë që dëshiron të përhapet. Gjilpëra e gjatë dhe e hollë të ndihmon për më shumë saktësis dhe aksesimin e kanaleve më të vogla. Ai e demostron punën pas një gërvishtjeje të makinës së tij në një parkim duke treguar që shumë mund të bëjnë të njëjtën gjë me makinat e tyre.

Nqs keni një gërvishtje të tillë në makinë dhe po mendoni ta dërgoni tek ustai, mendojeni dhe njëher mbase mund ta bëni vet me një gjilpërë në shtëpi.

Share with: