Share with:


Nuk ka faj, më një motor V12 me 720 kuaj fuqi. 599xx është një version i bërë posaçërisht për pistë, me prejardhje nga Ferrari standart 599 i cili ju shit vetëm disa klientëve VIP. Të themi të drejtën është një nga supermakinat më të mira që Ferrari ka ndërtuar.

Njësoj si versioni standart, 599xx përdor një V12 me aspirim natyral por me një shtesë të vogël në shifra. Si psh ato 720 kuaj të cilët nuk kanë pse i bindet ligjeve të ndotjes ndryshe nga versioni standart.

Rezultati dihet. Një perlë italiane që lëshon tinguj që dhe ata që si pëlqejnë makinat e dashurojnë.

Share with:


protire