No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Te gjithe e kane ate frike kur bie shi I rrembyeshem dhe rruget bllokohen deri ne ate pike,sa rruga behet e pakalueshme dhe uji mund te arrije deri ne kofano dhe nuk je I sigurt,nese makina do te jete ne gjendje ta kaloje ate pjese,apo jo.Ne videon e meposhtme duket se si tuneli jo vetem eshte I mbushur me uje,por makinat prezente atje kane then se tuneli ishte tejmase I mbushur me uje dhe se makinat normale nuk mund te kalonin.Por makina ne video nuk eshte nje makine dosido,por nje Tesla Model S.Elon Musk,ka then se Tesla mund ti rrezistoje ujit dhe te perdoret si “varke” ne periudha te shkurtra kohore,por eshte dicka qe nuk rekomandohet.Mesa duket Elon Musk,po planifikon nje makine sportive stil James Bond. Kjo eshte dicka qe mezi pritet.

Share with: