Share with:


Pavarsisht se jane skena jo shume te keshillueshme per t’u performuar ne rruge publike, jane realisht goxha te bukura per tu pare.

BMW! Legjenda gjermane e prodhimit te automjeteve, ka vetem nje model te saj me rrotat e para aktive, dhe ky model eshte BMW 2 Series Active Tourer.
Kjo na con ne mendje menjehere se sa te afta jane keto makina per drift, perpos te gjithave.
Nje nga serite e saj te cilat mund t’a vecojme per disiplinen drift eshte seria 3 e saj…M3 te jemi me te sakte.
Modelet M3 zakonisht kane qene Coupe por me ndryshimet e fundit, M3 u kthye vetem ne sedan, dhe M4, nje seri qe nuk ekzistonte deri ne ate moment, ne coupe.
Video me poshte vjen nga Moska e Rusise. Nuk duket edhe aq e zakonshme, apo jo?

Share with:


protire