Share with:


Besoj se shumë prej petrolhead dhe sidomos fansa të Mercedes e dinë për projektin AMG ONE Hypercar.
Ajo makine e cila u prezantua në fillim të vitit 2016 është akoma në zhvillim e siper. Disa ditë më parë janë hedhur video në YouTube nga Car Spy Media, ku shfaqet bisha nga AMG akoma me veshjen kamoflazh në pistën e Nurburgring Nordschleife.
Kjo Hypercar e limituar ka një motor 1.6 litra Hybrid V6 të marr nga Formula 1 e cila prodhon 1000hp dhe do të prodhohen vetëm 275 modele ku sigurisht të gjitha janë shitur.
Edhe pse u be disa kohe që AMG e ka këtë projekt në zhvillim dhe testim, në video tregohet se makina shfaq disa probleme me motorin ku ai fiket disa here gjate pistes dhe gjate punimit te tij është tepër I rëndë. Saktesisht nuk dihet cfarë e sjell problemin.

Presim informacione të reja cdo ditë nga skuadra e AMG për këtë super projekt.

Share with:


protire