No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Hipermakina Battista sapo shkoi nga 0 në 200 km/orë për 4.7 sekonda

Share with:


Ndërkohë që sektori i hipermakinave elektrike vazhdon të marrë formë, Battista përshpejton në krye të një rekordi të ri: 0-200 km/h në 4.7 sekonda , në Nardo në Italisë.

Për të festuar lajmin, Battista bëri debutimin në Emiratet e Bashkuara Arabe, ku përsëriti përshpejtimin e jashtëzakonshëm në Autodromin e Dubait.

Dhe kjo nuk është e gjitha…

Battista gjithashtu arriti një distancë ndalimi nga 100 km/h deri në ndalim në vetëm 31 metra – gjithashtu një rekord për një makinë prodhim serie.

Një vizion unik i luksit, i kombinuar me performancë të jashtëzakonshme, Battista tërësisht elektrik 1900 HP është tani në prodhim të plotë në Atelierin e Automobili Pininfarina në Italinë veriore.

Share with: