No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Për të marrë maksimumin e fërkimit në një ditë dimri me dëborë, mund të përdorim dhe një hile të vjetër që është presioni gomave, e cila është dhe një nga faktorët e drejtpërdrejt të performancës së makinës. Kjo funksionon si në rastin e ngarjes së makinave të garës apo foristradave në offroad.

Videoja që kemi vendosur në fund të artikullit do ju tregojë diferencën e vërtetë që presioni i fryrjes së gomave ka. Duke përdorur një Subaru Impreza me goma dimri, hosti simulon sesi gomat e fryra gabim mund të ndikojnë në rrëshkitjen e makinës dhe në distancën e frenimit. Ulja nën nivel i presionit të gomave mund të përmirësojë në disa raste fërkimin me tokën.

Nqs keni ndërmend të dilni me makinën tuaj në borë këto ditë, kijini parasysh këto hile.

Share with: