Një përzjerje brutale e një W124 wagon me një V12 dhe një supercharger gjigand

Share with:


Eventet e driftit të Grassroots sjellin gjithmonë projektet më ekstreme që bota e makinave ka për të ofruar, sidomos ajo e driftit. Ky Mercedes Benz W124, ose 2500ç portobagazh për ne shqiptarët, me një V12 dhe një supercharger gjigand në krye është shembulli perfekt.

Ky mjet bëri shfaqjen e parë në një ditë testimesh në Europë, dhe me çfarë mund të shihet të video, ai është goxha i fuqishëm. Kjo duket kur e shohim të djegi goma për qejf dhe nuk e ka problem të shkojë sideways për një drift shumë të bukur. Ëndërr si projekt!

Share with:


protire