Çfarë ndodh brenda gomave kur bëni drift? (GoPro)

Share with:


Rikthehet përsëri kanali i youtube i Warped Perception me videot e tij tipike, duke ofruar një këndvështrim jashtë normale të gjërave që smund ti shohim me sy të lirë.

Këtë herë, falë teknologjisë moderne të kamerave GoPro, ai ka vendosur dy kamera të tilla në vende që sjua pret mendja. Një poshtë makinës me pamjen e rrotave të përparme, dhe një tjetër në brendësi të gomës. Kjo na sjell në 4k pamje të jashtëzakonshme të gomës nën presionin e driftit. Është e kotë të thuhet që kjo video është fantastike. Shiheni më poshtë!

Share with:


protire