Share with:


Një nga legjendat japoneze të hershme është sigurisht ky Datsun 240Z Coupe. Historikisht ai është modifikuar për shumë llojë motorsportesh, sidomos për drift. Këtë herë është dërguar në ekstrem duke ju shtuar një bodykit i gjerë, një roll cage, dhe qershia mbi tortë një motor nga një GTR modern, saktësisht një R35 GT-R.

Në vend të motorit origjinal, një 6 pistonsh në linjë, është vendosur një V6 3.8L që prodhon shumë më shumë fuqi sesa motori standart. Kjo jo vetëm që lejon burnout masiv nga rrotat e pasme, por ka dhe zhurmë të mrekullueshme. Spo ju zgjasim më shumë me fjalë dhe po jua lëmë të shijoni melodinë.

Share with:


protire