No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Postuam dje një video ku flitej për Corvette ZR1, dhe nëse ajo makinë ai vlente për atë çmim që ka në treg apo jo.

Por gjithmonë qëndron dilema nëse a mundet që të marrësh diçka tjetër më të lirë e cila mund të të ofrojë më shumë, për një qëllim të caktuar?
Fakti që çdo përdorues ka kërkesa specifike e bën pak të komplikuar këtë pyetje. Disa e duan për gara drag, disa për të përshkruar rrugë mali apo pista, etj.
Në rastin konkret, gara zhvillohet midis një Corvette ZR1 krejtësisht e pa modifikuar kundër një Nissan GT-R me disa modifikime. Kujtojmë se diferenca në kuaj fuqi midis dy makinave në gjendje fabrike është rreth 100 kuaj fuqi.
Le të shohim rezultatet:

Share with: