Share with:


Këto që do shihni janë disa pamje të rralla brenda një rrakete me rrota në Bonneville Run, ku projekte të ndryshme testohen për të arritur shpejtësi marramëndëse mbi rrota në një hapësirë të madhe. Fatmirësisht egzistojnë pamje të tilla nga brenda kabinës së një Speed Demon me pilot George Poteet që arrin shpejtësinë prej 685 km/h në 2012.

Vërtet ky projekt që dhe makinë nuk mund ta quajmë nuk është i bukur, dhe as nuk ka një zhurmë të bukur, por shpejtesia që arrin është mbresëlënëse. Dhe e frikshme gjithashtu, duke na habitur sesi një ndërtim i tillë mund të përballojë atë shpejtësi.

Shihni videon për të ndjerë emocionet e një shpejtësie të tillë, në minutën 1:50 fillon aksioni.

Share with:


protire