Share with:


Shumë adhurues të makinave po dhe sidomos ata të BMW e konsiderojnë gjeneratën E39 M5 si një nga makinat M të mira të prodhuara ndonjëherë.
Ajo përqafon fare mirë performancën e shkëlqyer dhe luksin e asaj kohe. E gjithë me një Timeless Design bashkë me zhurmën e shkëlqyer nga nje V8 aspirim natural. E jashtëzakonshme edhe pse ka 20 vite mbi shpinë e shumë kilometra të përshkruar.

Një I apasonuar pas BMW në kanalin e YouTube, M539 Restoration ka marr një M5 E39 të mirëmbajtur.
Ky është I njohur për koleksionin e tij të Bmw dhe restaurimin e tyre sa më të mirë dhe origjinal. E39 I kishte ardhur koha për servisin e zakonshëm ku përfshihen Vaj filtra motroi,vaj kambio,frena.
Pas këtij servisi ai e nxori direkt në Autobahn për të parë nëse makina do arrinte përsëri Top Speed e deklaruar nga BMW, 20 vite më parë. Pas shumë përpjekjeve gjatë ditës trafiku I madh dhe rrezikshmëria e madhe e beri të tërhiqej dhe të priste natën e te mos kishte trafik. Më mjaftueshëm hapsirë, M5 mundi të kap 300kph ose 186mph. Vërtet shpejt për një makinë 20 vjecare.

Pra për të pasur një ecje sa më të mirë të makinës ju sygjerojmë gjithmon kontrollin e makinës e gjithashtu të mos kufizohemi tek cmimi pasi në një të ardhme dëmi që do ju kushtojë do jetë dyfish mos edhe më shumë!!!

Share with:


protire