Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Ishte menduar të ishte vetëm një performancë e vogël po me sa duket do të jetë edhe aq e shkurtër.

Shoferi i BMW E92 në video ishte duke shijuar disa momente të bukura me makinën e tij. I gjendur në vendin perfekt për të relizuar një perfomancë (nuk besoj se e quajmë dot drift), ai humb kontrollin e makines dhe përplaset me krahun e djathtë të rrugës.

Fat i keq apo aftësi jo të mjaftueshme?

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest