Share with:


Shpesh i neglizhojmë, por në disa raste, ja kuptojmë me të vërtetë vlerën që kanë.

Në fakt po flasim për gomat, pavarsisht se thënia e mësipërme është në njëfarë mënyre natyra njerzore.
Janë pikërisht rastet e frenimeve apo manovrave të forta, por në përgjithësi edhe ditet me rrugët e lagura nga shiu, kur deri diku na bën të reflektojmë.
Të bësh një kontroll të zakonshëm në Shqipëri, rezultatet nuk do të jenë edhe aq impresionuese. Janë të shumta aksidentet rrugore të cilat përtej kushteve të këqia të rrugës, shtyhen edhe nga gjëndja jo e mirë e mjetit.
Por disa makina kërkojnë një përkujdesje më të madhe. Kështu, është e këshillueshme që gomat të ndërrohen dy herë në vit, duke e rritur në maksimum sigurinë që vjen nga rrotat. Një palë goma vere, dhe një palë goma dimri.
Më shumë informacione mund të gjeni në videon e mëposhtme:

Share with:


protire