Share with:


Ky është një mesazh i fuqishëm për të gjithë, jo vetëm për shoferët, por edhe për këmbësorët.

Të gjithë jemi hasur me raste të tilla, por, shpesh, për një arsye apo një tjetër, e kemi patur të vështirë të vendosim fajtorin.
Si shoferë të gjithë ne i thyejmë rregullat, por edhe si këmbësorë, të gjithë ne i thyjme përsëri rregullat!
Video e mëposhtme është një spot sensibilizues për rrezikshmërinë që të dyja palët paraqesin në rrugë. Kjo erdhi pasi një qytetar Skocez u përplas nga një makinë, dhe, si një shtet me QYTETARË në kuptimin e parë të fjalës, përgjegjësia sociale ekziston në doza të mëdha.
Pamjet mund të mos jenë aq të këndshme, por pasqyrojnë realitetin!

Share with:


protire